Продължаваме Промяната /ПП/ да подходят адекватно и разумно към втория

...
 Продължаваме Промяната /ПП/ да подходят адекватно и разумно към втория
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: От ДБ не сме някакви камикадзета да скачаме от избори на избори

 „ Продължаваме Промяната ” /ПП/ да подходят съответно и рационално към втория мандат.

„ Ако това се случи, е допустимо да имаме държавно управление, от каквото страната има потребност ", счита Мирчев. Според него никой не желае да си партнира с ГЕРБ за първия мандат.

„ Ако към нас има покана, ние ще се срещнем с Политическа партия и ще беседваме. Ние ще действаме рационално, от Демократична България не желаеме да нарушаваме обещанията  към хората и правилата си ”, посочи политикът. Той изясни, че няма информация да се водят скрити диалози за съставянето на кабинет. Мирчев отхвърли да има разнопосочни отзиви и несъгласия сред водачите в Демократична България по отношение на присъединяване в ръководство с ГЕРБ. Политикът акцентира още, че от Демократична България имат предпочитание да има кабинет, само че не непременно.

„ Възможни са доста разновидности, в това число държавно управление на малцинството. Имаме доста добра връзка с Политическа партия. Приоритетите ни са извънредно близки. По целите ще търсим поддръжка от всички политически сили ", добави Мирчев. По думите му с Българска социалистическа партия десните към този момент имат много " дълбоки разлики " и до момента в който преди те били главно във връзка с Украйна и хартиената бюлетина, към този момент такива имали и за еврото.

„ Това нас ни изненада доста. Българска социалистическа партия безусловно преди три месеца на взаимните ни срещи в Министерския съвет бяха радетели от 1 януари 2024 година България да влезе в еврозоната ", посочи депутатът.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР